Ajánlatkérő lista

Jelenleg 0 féle terméket választott ki.

A részletekre kattintva ajánlatot kérhet a kiválasztott termékektre.

RÉSZLETEK>>

Referenciák

Bögre fantázia

Egy egyszerű kerámia vagy porcelán bögrét is igazi unikummá tehetünk egy jól megtervezett emblémázással. Ilyen ez a kalocsi mintás bögre, mely Győr városát hivatott reklámozni.

Nowowen táska

Egyre népszerűbb reklámajándék az úgynevezett nonwowen táska. Ez nagyjából annyit jelent, hogy nem szövött, nem textil anyagból készül, hanem papír alapú, de a hatása nagyon közelít a textil anyagú táskáéhoz. Előnyei a színek és az olcsósága. Web-áruház részére készültek ezek a táskák. Nagyobb rendelések mellé kiváló reklámhordozó reklámajándék.

Nyakbaakasztós kulcstartó

Nagyon dizájnos mai forma, nyakba akasztós kulcstartó, melynek csúszórésze emblémázható, ráadásul nagyon látványosan . Ez a reklámajándék egy igazi reklámhordozó, mert ráadásként még praktikus is. Tamponnyomással tudjuk szépen emblémázni.

Filc kulcstartó

Könnyű és könnyen kezelhető, és még praktikus is: filcből készült színes kulcstartó. Emblémázni azonban csak szitanyomással lehet, viszont úgy nagyon látványos eredményt érhetünk el ennél a reklámajándéknál.

Hordozható hűtőtáska

Reklámajándék szempontból ezek a kis- ital hűvösen tartására szolgáló- táskák nagyon jó választások. Olcsóak, szépek, praktikusak. A belsejében lévő szigetelőanyagnak köszönhetően egy ideig valóban hűtve tartják az italokat. Emblémázásuk szitanyomással történik, a hatás kedvéért a színeket is variálhatjuk.

Zippzáros irattáska

Az iratok tárolására sokféle alkalmatosságot kitaláltak már. Ezek közül ezek a könnyed dokumentum táskák nagyon jó reklámajándékok, hisz nem drágák, könnyen emblémázhatóak, és hasznos segítőik gazdáiknak. A képen lévő táskánál az volt az igény, hogy a logó szerény legyen és illeszkedjen a színvilága az irattáskáéhoz. Szitanyomással oldottuk meg, a megfelelő szín kikeverésével.

Poló és baseballsapka rendezvényre

A reklámajándék szervesen kapcsolódik bizonyos rendezvényekhez, amiket szervezünk. Így van ez a táborokkal is, ahol egy kis fantáziával nagyon színes , vidám, de mégis egységes ruházatot lehet kialakítani. A fiúknak is más színű póló, a lányoknak is más színű póló, és a kisérők is egyedi felsőben vannak. Hab a tortán a hozzá illő baseball sapka. Egyediesíteni a pólón és a baseball sapkán lévő egyforma logóval lehet. A többi már csak a jó idő dolga, amiben sajnos nem tudunk segíteni...

Emblémázott LED kulcstartó

Külföldi cég magyarországi vállalata keresett a piacon való megjelenéshez szóróajándékot. Kulcstartó volt az elképzelésük, de a cég filozófiáját kifejezve valami világítós reklámajándékot képzeltek el. A LED világítós kulcstartók nem drága reklámajándékok, mégis jól emblémázhatóak, és praktikusak a mindennapokban.

Emblémázott könyvjelző gyermekeknek

Egy önkormányzat keresett gyermekeknek szóló megfizethető ,színes, és hasznos ajándékot. A kis állatfigurás könyvjelző tökéletesen megfelelt minden elvárásnak, így ezt a kis szóróajándékot emblémáztuk a megfelelő logóval, és sok kisgyereknek szereztünk az önkormányzaton keresztül örömet.

Emblémázott fényvisszaverő küllőprizma

A fényvisszaverő küllőprizma ugyan nem tartozik a megszokott reklámajándékok körébe, mégis nagyon jó választás lehet mindazoknak a cégeknek, szervezeteknek, akik a közlekedés területén tevékenykednek. Azért is jó választás, mert a kerékpárokon a küllőprizma kötelező felszerelés, és így biztosan használatba kerül a felemblémázott reklámajándék. A klasszikus formák mellett kimondottan gyerekeknek maci forma is emblémázható.

1 2 3

2012. szoroajandek.hu - Minden jog fenntartva!