Ajánlatkérő lista

Jelenleg 0 féle terméket választott ki.

A részletekre kattintva ajánlatot kérhet a kiválasztott termékektre.

RÉSZLETEK>>

Általános szerződési feltételek

Az oldal használata

A reklámajándék-kereső oldal a Duna Present Kft által forgalmazott termékválaszték egyszerű, könnyű keresését és kiválasztását szolgálja.

A keresett reklámajándék kiválasztása megnevezés, kategória , szín alapján lehetséges.

A megjelenő reklámajándék alatt az azonnali ajánlatkérés esetén a termék db-számát , és az ajánlatkérő adatait kell kitölteni az ajánlatkérés elküldéséhez. Az ajánlatkérőnek van lehetősége logó feltöltésére is az emblémázási ajánlathoz.

Az ajánlatkéréshez szükség van elérhetőség megadására, a kapcsolatfelvétel miatt. Amennyiben nem kapunk használható elérhetőségi adatokat, fenntartjuk a jogot, hogy az ajánlatkérést válasz nélkül töröljük.

A termékeknél lehetőség van több reklámajándék egyszeri ajánlatkérésére is, ebben az esetben az ajánlatkérő dobozban gyűlnek a reklámajándékok, és a végén a fenti eljárást követve lehet ajánlatot kérni.

Az oldal nem web-áruház, amennyiben a kiválasztott termékeket szeretné megvásárolni, ugyanúgy kell eljárni, mintha ajánlatot szeretne kérni, csak kérjük jelezze, hogy a kiválasztott reklámajándékokat azonnal szeretné megrendelni.

Nem kötünk ki minimális rendelési értékhatárt, de bizonyos reklámajándékoknál van minimális rendelési mennyiség. Ezt egyes helyeken feltüntetjük, viszont a minimális mennyiség megadásának a jogát az ajánlatkérésnél fenntartjuk.

Partnereinknek nem kell regisztrálni az oldalon, így az adataikat nem tárioljuk az adminisztrációs rendszerben , így nem kell tartani a továbbiakban kéretlen levelekre.

A kapcsolatfelvétel után az ajánlat és a megrendelés rögzít minden határidőre, szállításra és költségekre vonatkozó feltételt, így a reklámajándék-kereső oldal nem ad meg további kikötéseket.

Általános rendelkezések


Az oldalon való böngészés feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Duna Present Kft semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a reklamajandek-kereso.hu  akadálytalan működését és a vásárlást.

Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

Bármely levél (függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett), de főleg bármilyen adat elvesztése.

Bármely szoftver nem megfelelő működése.

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Duna Present kft nem felelős semmilyen alapon, semmilyen olyan kárért (függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt), ami a praktikusajandek.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a látogató felelős a reklamajandek-kereso.hu való kapcsolódásáért és az ajánlatkérés leadásáért. A Duna present kft nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Duna present kft szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a reklamajandek-kereso.hu oldalon

Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia az oldal látogatásával.

A Duna Present Kft szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik.
Azonban a Duna Present kft nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Duna Presnet kft szabadon megtagadhatja a további kapcsolatot.

Az oldalon minden jog fenntartva.-Duna Present Kft

2012. szoroajandek.hu - Minden jog fenntartva!